Finansiering

Home / Finansiering


carkey_icon_finans


Vi löser finansieringen

Vi samarbetar med flera av de största finansbolagen på marknaden.
Detta ger oss och dig som kund en trygghet i att kunna välja bland flera alternativ för att hitta den lösning som blir bäst för just dig, samt att vi alltid kan erbjuda dig marknadsledande räntor!


Santander Consumer Bank

santander_logo_150
Santander har fler än 90 miljoner kunder i mer än 40 länder i Europa, Latinamerika och Nordamerika. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa inom fordonsfinansiering.

I juli 2012 utsågs Banco Santander till världens bästa bank, för tredje gången på tio år. Hos Santander ingår alltid Låneskydd i upp till tre månader, helt utan kostnad. Det gäller för alla som uppfyller grundkraven, och som tecknar ett nytt kreditavtal.

Nordea Finans

nordea_logo_150
Nordea Finans har under ett antal år haft en ledande roll som finansbolag i Sverige. Framgången bygger på vår gedigna kompetens och erfarenhet samt ett nära samarbete med Nordeas kontor och våra samarbetspartners. Läs mer på www.nordeafinans.se

Wasa Kredit

wasakredit_logo_150
Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och att du får ett snabbt kreditbesked.
Läs mer på www.wasakredit.se.


Snabbt, enkelt och flexibelt

Tillsammans med våra samarbetspartners ger vi dig som kund möjligheten att få en finansieringslösning som passar dina behov, finansiering sker på plats hos oss, snabbt och enkelt.

Kontakta oss

Telefontid alla dagar 09.00-19.00
Tel: 08-26 71 71