Om oss på STHLM BIL

Home / Om oss på STHLM BIL


Först och främst, tack för att du är här!

På STHLM BIL har vi utgått från Hondas senaste standard och är stolta att kunna presentera en anläggning av högsta kvalitet, precis som din bil! Förutom försäljning av nya och nästan nya bilar tar vi även hand om service av din Honda i vår fullt utrustade verkstad och önskar du ge din bil lite extra kärlek så står vår nya superfräscha rekondhall till din tjänst. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt.

På STHLM BIL möter du en fullservice anläggning med ett hängivet och dedikerat team medarbetare vilket gör att du som kund alltid kan förvänta dig personlig och flexibel service. Vi är väldigt glada och stolta över att få representera och sälja Honda av det enkla skälet att det är otroligt bra bilar!

Om oss på Sthlm Bil

Vi har en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna

Vårt mål är återkommande kunder och det avgörande för att du ska bli nöjd är att du hittar rätt bil utifrån dina behov och din ekonomi. Vår uppgift är att hjälpa dig med det. Vidare ser vi det som vårt ansvar att se till att ditt bilägande blir så problemfritt som möjligt. Det gäller allt från garantier till att du får en personlig kontakt som tar hand om dig från start till mål!

Varmt välkommen till STHLM BIL!