VI LÖSER FINANISERINGEN


Vi samarbetar med flera av de största finansbolagen på marknaden.
Detta ger oss och dig som kund en trygghet i att kunna välja bland flera alternativ för att hitta den lösning som blir bäst för just dig, samt att vi alltid kan erbjuda dig marknadsledande räntor!

Santander

Image

Santander har fler än 90 miljoner kunder i mer än 40 länder i Europa, Latinamerika och Nordamerika. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa inom fordonsfinansiering.

I juli 2012 utsågs Banco Santander till världens bästa bank, för tredje gången på tio år. Hos Santander ingår alltid Låneskydd i upp till tre månader, helt utan kostnad. Det gäller för alla som uppfyller grundkraven, och som tecknar ett nytt kreditavtal.

Enkelt och flexibelt

Tillsammans med våra samarbetspartners ger vi dig som kund möjligheten att få en finansieringslösning som passar dina behov, finansiering sker på plats hos oss, snabbt och enkelt.
Kontakta oss
Image

Majoriteten av våra begagnade bilar är svensksålda tidigare tjänstebilar och företagsbilar med 1 ägare och full service historik som vi köper direkt av de stora aktörerna på marknaden, leasingbolagen och märkeshandlare som t ex Audi, BMW, Volvo e t c.
När vi köper in bilarna är de redan testade, fullt dokumenterade och genomgångna. Sen går vi igenom bilarna en gång till och ser till att bilarna är i absolut bästa skick innan de ställs ut i hallen till försäljning.

För de bilar som inte har kvar nybilsgaranti erbjuder vi möjligheten att komplettera med ett garantiprogram vars omfattning passar just din bil som en extra trygghet och säkerhet från marknadens ledande aktör, Svensk Bilgaranti.