Honda CR-V Hybrid Ny!


CR-V Hybrid lanseras den 9-10/3 och finns för provkörning hos din lokala återförsäljare från mitten/slutet av februari.

Världens bäst säljande SUV

Testvinnare genom alla tider

SUV:en med nöjdast ägare enligt Teknikens värld!

Sportig prestanda och låga utsläpp tack vare avancerad teknik

Erbjuda en ny, avancerad hybriddrivlina

Nu också som 7-sitsig!

Responsiv, elegant, effektiv. Detta är blott tre av de fördelar du kommer att upptäcka hos splitternya CR-V Hybrid. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös och engagerande körupplevelse varje gång.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknik ger en exceptionell prestanda tillsammans med fantastisk effektivitet. Dess aerodynamiska linjer som skapats kring ett helt nytt chassi gör denna femte generations CR-V till en verklig förarnas SUV. När du sitter i bilen kan du njuta av en lyxig och sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

En 2,0-liters bensinmotor av Atkinsontyp samarbetar med två elmotorer – en elektrisk drivmotor och en elektrisk generatormotor – som styrs av ett intelligent flerlägessystem (intelligent Multi-Mode Drive, i-MMD) med 3 körlägen: Hybrid-, motor- samt eldrift. Modeller med två- respektive fyrhjulsdrift finns tillgängliga.

Det finns många sätt att göra din CR-V Hybrid lite mer "din egen". Välj antingen bland ett brett urval enskilda artiklar eller ett specialdesignat tillbehörspaket. På så sätt kan du ge din bil en personlig touch som verkligen gör den personlig.

Comfort – Från 325 900 kr

Elegance – Från 350 900 kr

Lifestyle – Från 386 900 kr

Executive – Från 444 900 kr